Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.05.2009, 08:31   #36
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 861 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?

Alıntı:
suzii Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir çoğu öğretmenlerin hak ettikleri değeri parasal yönden değerlendiriyor.bende öğretmen adayıyım allah nasip ederse bu mesleğe başlayacağım.öğrencilerimden ilk önce saygı beklerim çünkü "SAYGI HER ŞEYDİR.".Bir öğretmenin maddi yönden sıkıntılı olması da elindeki parayı kullanmasına bağlıdır.

allah aşkına bu nasıl bir zihniyet.BANA BİR HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM diyenler bu yazılanları okusa emenim böylesi zihniyetlerden utanırdı
öğretmen olacaksın ama daha yazılanları bile okumayı bilmiyorsun bence, önyargılı bir zihniyetle yaklaşım sergiliyorsun. forumda yazılan diğer yazılarıda okumaya tenezzül gösterseydin neden böyle bir yazı yazdığımı kavraman daha kolay olurdu. Ayrıca yazımda öğretmenlere saygı duyulması gerektiğini üstüne basarak belirttim. Ancak bazı öğretmenlerin bulunduğu konuma yakışmayan davranışlar sergilemesinden bahsettim. Örneğin bir öğretmen sürekli öğrencilerini dövüyor, azarlıyor ve daha birçok kötü şey yapıyor. Bazı egolarını öğrencileri üzerinde deniyor. Şimdi bu insan saygıyı hak ediyormu? veya kız öğrencilere ağza alınmayacak şeyler yapıyor. şimdi bumu saygı duyulacak insan. İşte yazıda ben bunu anlattım ve orada üstüne basa basa şunu yazdım "Bizlere iyi bir eğitim verip, yetişmemize vesile olan tüm öğretmenlerimizde saygıyı mutlaka hakediyorlar ve bence bunuda alıyorlar."

Eğer bir öğretmen olacaksan ve iyi insanlar yetiştireceksen ilk önce kalbindeki önyargıyı silmelisin ve ona göre bir eğitimci olmalısın. Hepimiz bize 1 harf öğreten öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Ama şuda bir gerçek ki eğer öğretmen kendi düzgün değilse ve öğrencisinede düzgün olmayan bir eğitim verirse işte onun vebalide bir öğretmen için çok büyüktür.