Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.05.2009, 11:06   #46
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2261 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: abdullatif şener partisini kurdu

Hayırlı uğurlu olsun memleketimizden birisinin parti kurması hoş güzelde bu adamın başbakan yardımcısı olduğu dönemide biliyoruz sivas*a bir faydasını görmedik seçimden seçime gelir oy toplar sonra bi daha sivas*a uğramazdı...
(metin sivasa bir faydası olmamıştır diyor)

-evet sivas*ta yaşamadığım doğru ama sivas*tan kopmuş değilim ailem orda, A.ŞENER Sivas*a yardım yaptı diyenlerede ilk kez şimdi burda rastladım oda ilginç değil mi?
ikinci bir husus tüm sivaslılar derken rahmetli M.YAZICIOĞLU da bunlara dahil mi?

(sivasa faydası yok diyen metin sivastan bi haber sivasta bile yaşamıyor)

-siz A.ŞENER*in Sivas*a yapyığı bir kaç yardım iş söyleyebilirmisiniz...
(kendisine muhsin yazıcıoglunu bir kaç icraatını söylemesini isteyenlere muhsin yazıcıoglundanda bi haber oldugu için siz a.latif şenerin icraatını söyleyin diyerek falso yapıyor)

-ŞENER*in partisi hayırlı uğurlu olsun AK partinin oylarını böler...
(ve metinin en son ekledigi yorum ak partinin oylarını böler diyerek yeni bir dala gecmiş )

kusura bakma metin sen tam bir çelişkisin bjk li metin nickiyle dolaştıgın günler var birde.birde banlandıktan sonra başka nick alınca yorumlarının sonuna bjkli yazman var.sen önce icinde sivaslı ol içinde sivası sev ondan sonra sivasa sivaslıya yorum yap

barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla