Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.05.2009, 08:34   #16
Arif Coşkun
Moderator
 
Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 61
Mesajlar: 27.868
Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Türkiye Mayın Temizlemekten Aciz bir ülkemi ?

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
evet şuanda meclisimizde mualefetinden iktidarına bi tane elle tutulur adam yok malesef(mhp genel başkanı D.BAHÇELİ de dahil)..
ama D.BAHÇELİ diğerlerine göre bir adım önde (kötünün iyisi)
Metin gardaşım, Belki konu dışı ama buraya taşımışınız, D.Bahçeli aslında bakışıyla, duruşuyla benimde beğendiğim siyasetçilerden biriydi ancak, seçim öncesi meydanlarda mitinklerde ip atarken ve yüzde yüz zıt bir görüş çizerken, seçimden sonra "U" dönüşü yaparak, o iple meğersem ip atlamak için attığını anlayınca, şahsen tüm değerleriyle gözümden düşmüştür. Bir deyim vardır hani "Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol"
Umarım bu konuda gerekli ciddiyeti ve hassasiyeti gösterip engel olurlar.Gerçekten bu işin şakası yok. Vatan sınır namustur, başkalarına emanet edilemez!!!
__________________
"Dilin düşüncenden önce haraket etmesin"
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla