Cevap: DUALARIN SIRRI
Bu da Benim Duam:
Rahman Ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla;
Esirgeyici Ve Şanı Sınırsız Olan Yüce Allah’ım
Bizlere Doğru Yolunu Gösterip, Verdiğin Nimetlerden Ötürü Şükürler Olsun.
Sen Benim, Annemin, Babamın, Ailemin Ve Tüm İnananların Günahlarını Bağışla Bizleri Koru Ve Cennetliklerden Eyle! Sen Doğru Yolundan Şaşırtma Bizi. Şüphesiz Affeden, Bağışlayan Ve Her Zaman Üstün Olan Sensin.
Sen Dünyada Ve Ahirette Bizlere İyilikler Güzellikler Nasip Eyle Bizi Cehennem Azabından Ve Her Türlü Azaptan Koru. Şüphesiz Alemleri Koruyan Ve Kuşatan, İnsanları Hesaba Çekecek Olan Sensin Ya Rab, Mükafatta Sana Ait, Ceza Da.
Sen Tüm Açları Doyur, Tüm Hastalara Acil Şifalar Ver Ve Tüm Yardıma Muhtaç İnsanlara Sen Yardım Et Ya Rabbim. Şüphesiz Sen Herşeyi Gören, Gözeten, Bilen Ve Merhamet Edensin.
Sen Vatanımızı, Milletimizi, Ordumuzu Koru, İçimizdeki Sevgini Arttır Ve Yüzümüzü Kara Çıkarma Ya Rab. Şüphesiz Kudretli, Güçlü Ve Sınırsız Kuvvet Sahibi Olan Sensin.
Sen İlmimizi Arttır, Nurumuzu Arttır, Gücümüzü Arttır, Şüphesiz Alemleri Ve Bütün Kâinâtı Nurlandıran, Aydınlatan, Hidâyet Eden, Başarıya Ulaştıran Kullarına Doğru Yolu Gösteren Sensin.
Sen Her Türlü Kötülükten, Pislikten, Çirkin İşlerden, Kinden, Nefretten, Öfkeden, Sinirden, Kazadan, Beladan, Hastalıktan, Her Şeyin Şerrinden Sen Bizleri Koru Şüphesiz Güzellik Ve İyiliklerin Sahibi, Dirilten, Öldüren Canlandıran Ve Hayat Veren Sensin. Emir Sadece Sana Aittir.
Ey Bağışlaması Ve Merhameti Bol Olan Yüce Rabbim Sen Bizleri Bağışla, Bizlere Acı Ve Merhamet Et. Sen Bizleri Zor Şeylerle Deneme. Senden Başka Ne Bir Dost Ne De Bir Yardımcımız Vardır. Yalnız Sana İnanır Yalnız Senden Yardım Dileriz. Sen Yardımlarını Esirgeme, Dularımızı Kabul Et Ya Rabbim. Şüphesiz Dua Ve Şefaatleri Kabul Eden, Övülmeye Ve Şükre Layık Olan Sadece Sensin Sen
PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL KARDEŞİM HER ŞEYİN BAŞI DUA ZATEN
|