İstediğiniz gibi giyineceksiniz kimsede karışamayacak efendim... Sivas kültürü ile aslında bunlara açık bir kent fakat son 20 yıldır neler oluyor anlayamıyorum ve bende üzülüyorum fakat üniversite, devlet tiyatrosu vs. gibi sosyal faaliyetlerin yoğun olduğu kurumlar bunu aşmayı sağlayacaktır. Ancak sizlerde o bakışlardan çekinmeden üzerine gitmeniz gerekli... Kimse kimsenin edep komiseri değildir, kimse kimseyi giyiminden ötürü yadırgayamaz, herkes sokakta, yolda, çarşıda, pazarda, otobüste istediği gibi giyinebilir sonuçta herkes nasıl giyineceğinin bilincindedir tıpkı sizin ve kızınız gibi... Aynı sorunları ben de yaşadım, geçmişte şehir dışından arkadaşlarım geldiğinde onları gezdirirken aynı bakışlara maruz kaldık mahalle baskısı bu olsa gerek...
Alıntı:
heartache58 Nickli Üyeden Al?nt?
" KAPALI DEGİL FAKAT BAŞINI KAPATIP ÇOK DAR GİYEN VE BİRTON MAKYAJ YAPAN DİKKAT ÇEKEN BİRİDE DEGİL" demişsiniz,bnde kapalıyım fakat dikkat cektiğimi düşünmüyorum,yada insanların yuzune bakmadıgımdan farkedemiyorum.. 
|
Sanırım yanlış anlamışsınız ben bu cümleyi biraz farklı anladım... Hanımefendinin kızı kızı kapalı değil, birde bunun yanında başları kapalı olup ama daracık kotlar giyip bir ton makyajla gezenler var onlarda örtülü olmasına rağmen başı açık ama sade giyinen kızlardan daha çok dikkat çekiyor demiş ki bence çok haklı... siz o tür örtülü kızlardan değilseniz üstünüze alınmayınız...