Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.06.2009, 21:14   #15
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1233 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Münevver'in raporu tüyler ürpetti

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet sussun artık onlar ellerinden geleni yapıyorlar Ne demek ya aramıyorlarmışta şuymuşta buymuşta o adamda güvenip başka evlere yollamasaydı Hem onlar Müslüman bir aileyse evlilik dışı ilişkinin dinen günah olduğunu ve yan yana olmaları İslam dininin koyduğu sınırı aşmak günahtır. İnsanların görüşmesi ve arkadaş olması günah anlamına gelmez tabi yanlış anlaşılmasın Dinimiz insanların görüşmesini, arkadaş olmasını uygunsuz bir davranış olarak görmez. İslam dinine göre hareket edilmesi gerek. Müslümanların İslam’ın koyduğu yasakları yapması günahtır Erkek ve kadınların sorumluluğunun eşit olduğunu kadınların mahremleri olmadan erkeklerle uzun süre kapalı alanda kalmasını Peygamber Efendimizin doğru olmadığı söylemiştir şimdi kimse bana kızların ve oğularına müslümanlığı öğretmeyen sakınmayı öğretmeyen ana babalarının suçsuz olduğu söylemesin...
Söyleyecek söz bulamıyorum SEVA... (!)(!)(!) Bir kız çocuğunun öldürülmesinde suçu caniye değil ailesine, suçu bulamayanlara değil bulmalarını isteyen babaya buldun ya hakikaten söyleyecek söz bulamıyorum sana... Yazık... Çok yazık...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla