Cevap: AKP'ye "AKP" dedi başı derde girdi.....!
Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt?
o akp dediği için değildir siyaset yaptığı içindir konu saptırılıyor...........çıkıp kürsüde siyasi parti lideri gibi konuşmasaydı.........kendi kendine ben ne yapıyorum ben öğretmenim deseydi...    ........
|
İçeri almak tutuklamak için bahane lazım. Aklama partisine AKP derse olacağı bu işte. Sevgili hemşerim sen ben AKP desek birşey olmaz da makam, mevki sahibi kişilerderse bak başlarına neler geliyor.
Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt?
o akp dediği için değildir siyaset yaptığı içindir konu saptırılıyor...........çıkıp kürsüde siyasi parti lideri gibi konuşmasaydı.........kendi kendine ben ne yapıyorum ben öğretmenim deseydi...    ........
|
İçeri almak tutuklamak için bahane lazım. Aklama partisine AKP derse olacağı bu işte. Sevgili hemşerim sen ben AKP desek birşey olmaz da makam, mevki sahibi kişiler derse bak başlarına neler geliyor.
Konu ofgurleyuk78 tarafından (11.06.2009 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|