Cevap: Hayata Gülümseyen Gözlerle Bakmak
Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt?
ben şu kavanoz dipli dünyada o kadar acılar o kadar zulümler yaşadımki anlatya kalksam bir roman olur hala yaşıyorum allah kimsenin kaderini kara yazmasın ama içimde hala bir umut hala bir ışık taşırım ve hiç bir gün karamsar olmadım neden biliyomusunuz perşembe geceleri hep yasinden başlayarak bütün duaları okurum içim huzur dolar ekmeğimin bereketi olur o dualar evimin huzurudur ve en büyük servetimde sabırdır ,sabır bütün kötülükleri iyiye ,bütün yanlışları doğruya çevirir birde siz deneyin annem vefat ettiğinde cenaze işlemleri falan derken bir ara okumayı ihmaal ettim rüyamda efendimizden bana bir not geldi çarşaflı bi kaın bana kızdı ve bunu sana efendimiz gönderdi dedi aldımki üç perşembenin geçtiğini gösteren bir not o gün akşama kadar ağladım demekki bende rabbimin kuluymuşum ve efendimin ümmetiymişim ,beni insan yurduna koyup mesaj göndermiş diye alnıma kadar yüzüm şişmişti hiç unutamam herşeyin başı sabır dua ve umuttur diyorum ben birde siz deneyin nedersiniz hoşçakalın
|
bu güzel yazın için sonsuz teşekkürler