Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.06.2009, 15:08   #135
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 762 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin görüşlerinin,cümlelerinin farklı olduğunu mu düşünüyorsun yani?

İslam hakkında bilmeden yazdığımızı söylemişsin de keşke sen de bilmeden yazsan.Cami ibadet yerlerinden biridir.Her yer ibadet için müsait olabilir.Cami adı üstünde cem olmaktan,cemaat olmaktan yani toplanmaktan kökenli bir kelime,yani ibadet yapılan yerden ziyade topluca ibadet yapılan yedir.
Ben ilköğretimde sabah 08:00 -16:00 arası okuldaydım ve öğle ve ikindi namazları okul saatleri içinde kıkılnmalıydı yoksa kazaya kalıyordu..Okulun görevini senden çok daha iyi biliyorum ancak namaz kılanması da okulun amacından çıktığını göstermez.Namaz kılmayın,bale yapın lafı da namazın alternatifi baleymiş gibi lanse edilen bir cümledir.
Senin mantığına göre de eğitim sadece okulda yapılır.Çocuklara ev ödevi,proje ve performans ödevi vermeyelim evde yapmaları için.Malum evde oturulur,yenilir,uyulur,içilir ..Ödev değiidn ,eğitim dediğin okulda yapılır

Buyrun burdan yakıııınnn...

İnsanlar birşeyi anlamak istemeyince istemiyor tabii.Neden ibadet her yerde yapılabiliyor da,eğitim de sadece okulda yapılıyor?

Bir soru daha,eğitimin okulda yapıldığını biliyorsunuz Allah'tan.Namaz saati,ders saatine denk gelince nasıl eğitime devam edilecek? Okumayın o zaman arkadaşım,camii de öğreniminize devam edin ya da okullarda sadece eğitiminizi alın.Bunları birbirinden ayırın artık...