Amerika , Rusya uzay turizmi yapsın , biz çydd'nin anatomisini saptıralım , iddaları gerçek gibi lanse edelim bizim neyimize zatan çağdaş yaşam !!
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt?
Cley@
Çağdaşlıkta ilk önce kafandaki örtüden kurtulacaksın.Örtünle çağda olamazsın.Ne o öyle 100 yıl önceki kadınlar gibi.Eğer adam gibi örtünürsen gerici ve örümcek kafalı olursun,kapalı giyinip biraz da kendine bakım yaparsan üst taraf kapalı alt taraf bilmem ne olursun..En iyisi sen iyice açıl.Açıldığın kadar medeni değil miyiz ne de olsa?
E artık 21.yüzyıldayız oruç tutulur mu hemşehrim?Geç bu çağdışılığı..
Evlilik dediğin nedir ki?Günümüzde insanalr zıt cinsleriyle hiç bir bağ olmaan kalabilirler.Bundan doğal ne var?
Rusya,Amerika uzaya giderken biz oturup namaz mı kılalım yani.?Önce Bethoven dinleyip,ondan ilham alıp sonra o ilhamla nasıl uzay gemisi yapılır onu öğreneceğiz.Öyle yat,kalk,secdeyle uzaya gidilmez kardeşim..Arapça bir şeyler söyleyip de ne olacak sanki?
Okula giderken kitaplarının yanında bir çift de bale ayakkabısı götür.Çağdaşlık okulda da devam etmeli.Okullarda mescid varsa hepsini bale çalışma odasına çevirelim.Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin hepsini meslekten uzaklaştırıp tez vakit bale hocaları atanmalı kadrolu.
Çağdaş olmak kolay değil hemşehrim..Sen kiiim(!), çağdaş olmak kim! 
|