Cevap: Kadın Doğmak,Kadın Ölmek
benim sadece bazı kesimlerde kadın hakları islamı asla bu konuya karştımayalım konunun başlı farlı konu farlı iranla alakalı deyıl benım konum kendı ülkemızdekı kadınlar ilgili bizim tükiye dekı kadınlardan bahsettim ben aslında bızım ülkede kadınlar fazla özgür şehirde ama kadın her istedını yere gıdıyor istedigi gibi giniyor eşinden sıkıyor artı sevgılı de buluyor gece sabaha kadar nerde sabah orda akşam fazla özgür. ama her kesımde böyle deyıl adam bır tane kuma getıyor o yetmıyor 3 cunu alıyor ilk eş çaresız kamullenıyor gıdecek kol kanat açan yokkı baba evıne dönsun dayak yese şükredip otuyor çaresız adam yan gelıp yatıyor kadın hem tarlada hem evde köle gıbı çalışiyor ben bunları dıle getırmye çaliştim yalçin kardeşimınde yazdı gıbı yaşi ufak kızları para karşiyı babası yaşinda adama verıyor gene boyun eğiyor .ama dıyer tarafta kız ayrı evde yaşiyor nıye evde rahat edemıyormuş .yada kocası bır tokat attı dıye solu adlıyede alıyor ben bu konu anlama ıstedım
irandakı bayana gelınce ist antanyada sevgiliyse tatil yapip sonra irana sokaya çikipta özgürluk dıye gösterı yaparsa yasak olduyu halde başina bu olay gelır kendılerı ıstedı şah gıtsın cumhurıyet gelsın dıye hem ıstıyorlar hemde özgürluk dıye gösterı yapiyorlar
not : bu konuları lutfen islama taş atmak amaçla kulanmayalım
Konu bahar5834 tarafından (26.06.2009 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|