Abi ben alevi olmadığım halde olaya böyle duyarlı davranabiliyorsam , bu davranışım birlik beraberlik adına. Alevi kardeşlerimizin yerine Sünni kardeşlerimizde olabilirdi , tavrım ve davranışım yine aynısı olacaktı , insanların bu acı gününde alaycı davranışlarına anlam veremiyorum , haliylede sessiz kalamıyorum.
Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt?
Buyursunlar gelsınler şehrimize ama adam gibi anma töreni mi yapıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar defolsun gitsinler.
Kimse böyle bir olaydan rant sağlamaya çalışmasın. 2 temmuzdan önce neden kımsenın aklına gelmıyor yada bir kısım vatan hainleri ne zaman sıkışsalar vay efendım 2 temmuzdur şudur budur diye cıkıyorlar ortaya e tabi bizde de saf çok hemen düşüyorlar peşlerine...
Neyseki aklı selim bazı vatandaşlarımız varda böyle basit ayak oyunlarına alet olmuyorlar...
NOT : Bu yorumum gercekten acısını yaşayan kardeşlerimize , büyüklerimize yönelik değildir ...
|
Güzel insan , vatan hainlerinle suçlağın kesim kimlerdir ? Olay 2 temmuz günü ceryan ettiğinde dolaylı olarak 2 temmuzda anma töreni oluyor yılın 365 günü olacak değil ya sen alevileri bağlar diyerek onları yalnızlaştırtığın sürece tabiki vatan hainleri bunu fırsat bilip, değerlendirip yanına çekecektir. Anma töreni birlik beraberlik adına her kesimden katılımlar olmalı , yoksa birblik beraberlikten bahsetmenin bir mantığı kalmıyor.