Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.06.2009, 19:51   #33
madımak_58
Usta Yiğido
 
madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Üyelik Tarihi: 15.07.2008
Yaş: 40
Mesajlar: 1.068
Tecrübe Puanı: 777 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biz bu uyarıyı geçtiğimiz yıllarda da yaptık. Sizler farkında olmadan birçok üyemizi uzaklaştırdık sitemizden ancak bu yıl önlemimizi erken almaya çalıştık. Bu sadece bizimle olabilecek bir şey değil sizlerde yardımcı olmalısınız. Bu uyarı herkes için geçerli olacak bu konuda şüpheniz olmasın ancak bu konudaki bir sitemimi de yeri gelmişken dile getirmeliyim siz(ler) site yönetimimiz için çok önyargılısınız ve iyiyi de kötüyüde eleştiriyorsunuz ya da halk tabiri ile her mesajda bizlere bir cümlenizde giydiriyorsunuz. Biz her üyeye eşit mesafedeyiz. Sanalda mesafemizi ancak bu şekilde gösterebiliyoruz.
Ben ve benim gibi düşünenler buraya zaten bir önyargı ile geldi.Ön yargılı düşünenlerın çoğu zaten şu an burada yorum yapmıyor ve siteye uğramıyorlar artık.Yönetim ekibinin amacını gayet iyi biliyoruz,hele ki ben... (Yanlış anlaşılmasın,bende yöneticiyim bir başka forumda)

Neyse bu konu burada tartışılacak bir konu değil zaten.Uyarı için tekrar teşekkürler...
__________________
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla