Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.07.2009, 01:40   #69
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle Cevap verme inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Ama sivasspor.com da Spor dışında çok konu gördüm. En ufak örnek ; Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili birsürü konu açılmıştı. Tamam belki olay tazeydi ondandır. Ama bu topikte engellenmemeliydi bence.
Benim isteğim Sivassporun tek bir kutup altında toplanmamasıdır.
Ayrıca birşey daha eklemek istiyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] da Spor dışına çıkmamayı istiyorsanız siyasi görüş benirten avatar ve imzalara da izin vermeyin lütfen. Bu benim görüşümdür.

Saygılarımla.

Rica ederim değerli hemşerim, evet doğrudur SivasSpor.Com da Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili çok sayıda konu açılmıştır. Hatta ana sayfadan haberini de yaptık. Ancak 2 Temmuz vakası ile Muhsin beyin yaşamını yitirmesi arasında siyasi, sosyolojik, kutupsallaşma ihtimali ve ve en önemlisi zaman farkı vardır.

Muhsin Yazıcıoğlu konuları sizin gördüğünüzün en az 10 katı açılmış ve %90'ı kaldırılmıştır. Objektif bakarsak bu konuya sizde kabul edersiniz Spor sitesinde 2 Temmuz vakasını yayınlayacak kadar ne hemşerilerimiz, ne ülkemiz her iki taraf açısından da olgunlaşmamıştır. Siyasi içerikli sitelerde bile örneğin şu an bulunduğumuz sitede taraflar konuyu faydalı şekilde tartışamazken göz bebeğimiz Sivasspor.Com'u bu riskin ortasına atamazdık. eleştirebilirsiniz ve eleştrilerinizde haklıda olablirsniz ama 8 yıllık bir emek olan Sivasspor.Com'u böyle bir risk ile karşı karşıya bırakamadık özür dileriz.

Siyasi görüş benirten avatar ve imzalar konusundaki önerinizi dikkate alıp değerlendireceğiz. Şunu baştan söyliyeyim 50.000'in üzerinde üyesi olan bir sitede avatar ve imza takibi hiç kolay değil.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla