Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt?
gidip gitmeme gibi bir özgürlüğe sahipsin ben kendim olsam bu tür eleştiri yapacağıma gider ziyaret eder ve derdimi anlatırım bu hangi parti olursa olsun
bunu yaparken asla küçülüyorum diyede düşünmem ve gurur duyarım kulaktan dolma sözlerle eleştireceğime bizzat cevap alırım yarın haklı bi nedenle suların kesildiğini açıklarlarsa bu defa ne yazacaksın merak ediyorum buyrun meydan sizin
|
Ne kulaktan dolması abi.Tekrar söylüyorum.Suların habersiz kaç kez gittiğini artık saymıyorum.Habersiz suyun kesilmesi her zaman beceriksizliktir.Arıza varsa haber vereceksin,duyuracaksın!Geçen gün duyuru yaptılar sabah 8 akşam 8 arası kesik diye aldık tedbirimizi.Ama haber vermeyi sadeec bir kez yaptılar.Arıza varsa bu arıza 1 aydır neden hala giderilemiyor.Bu da ayrı bir soru değil mi?Ben susuzluğu çekmişsim,rezilliği yaşamışım bundan sonra mantığı olsa ne olur?
Şimdi kimse de kusura bakmasın.Sami Aydın'a hırsız bile denildi çok kişi tarafından,eğer benim sular kesik diye yaptığmı eleştiri insafsız,acımasız oluyorsa,o eleştiriler vicdansızdı herhalde.
Sami Aydın'ın da bir sürü eleştirisini Doğan Ürgüp'ün de..Şimdi eleştirmem neden kabul edilemez bir durum,anlayamıyorum!Dün eleştirenler bugün eleştirilmeyi neden kabul etmiyor?
"Doğan Bey bize başkanın emaneti aman laf söylemeyelim,cici başkanımız,kalbi kırılmasın ,üzülmesin ne yaparsa ya da ne yapmazsa makul görelim,el üstünde tutalım.."..Bunu istiyorsunuz herhalde?