07.07.2009, 19:38
|
|
|
Yiğido
ZALIM_58 Şuan
Son Aktivite: 27.12.2011 18:32
Tecrübe Puanı: 744 
|
Cevap: Provakatörler Amacına Ulaşamadı
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
arkadaşım 33 kişiyi kurtardık diyen sayın yetkili gündeme getiriyor, yoksa benim bir alıp veremediğim yok bbp ile, ama o gün oradaki tek çıkış bulunan nokta orası, 33 kurtuldu ama 37 de öldü orada, olayı ben değiştirmedim yeni baştan suç ve suçlu aramıyorum ilan etmiyorum, yeni bir ihdas etmiyorum , o gün orada hasbel kader başka bir partide olabilirdi, belki başka bir şirket veya evde oturuyor olabilirdi, kaçacak nefes alacak avludaki tek açık kapı ve balkon orada ne yapalım yani yazmayalım olayı anlatırken,
bunu artık oku yaz ben bile sıkıldım ,
yüreğinde hisseden hisseder hissetmeyen de kendi vicdanıyla başbaşadır, ne diyelim yani şimdi illa herkese , ama hala saldırganlığın haddi hesabı yok bende buna isyan ediyorum , topu topu yazan 3 kişi şurada, elinizden gelse adım attırmayıp konuşturmayacaksınız meseleyi, tartışalım tartışalım ama hakaret suçlama karalama yapmayalım neredeyse şenliğe gelip saz çalıp şiir okuyup semah dönüp , folklor oynayanları suçlayacak arkadaşlar benim tepkim buna, bu olay her yıl malesef konuşulacak malesef anılacak, ama bunu elbirliği ile bilince çıkarıp doğru mecrada kardeşliği hoşgörüyü pekiştirecek bir tören gün vb birşeye çevirmek sivasta yaşayan sivaslıların işidir, dışardan gelenlerle bu iş olmaz sadece , aynı anlayışı ve yaklaşımı sivasta gösterirse daha mantıklı bir hal alır 2 temmuz anması
|
SEN NERELİSİN GARDAŞ SÖYLESENE ERZURUMLUMUSUN
TÜRK BAŞBUGSUZ OLMAZ
BEN TÜRK' ÜM
TÜRK SİVAS' SIZ OLMAZ
|
|
|