Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.07.2009, 02:36   #13
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3319 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: UYGURLAR BİR BİR YERE DÜŞERKEN EY SUSANLAR....

birseyler yazmak istiyorum ama utaniyorum sadece yazmakmi elimdn geliyor kendimden utaniyorum aksam tv de vahseti gorup birsey yapamiyizmi diyen cocugumdan utainiyorum bir asker icin bir ulkeyi yerl bir eden bir avuc yahidiler kadar olamadigiz icin utaniyorum mazlumlarin masumlarin imdatina kosan fatihlkerden yavuzlardan utaiyorum dostumuzu dusmanimizi bilmedigimizden utaniyorum bbiz ne hale geldik beyler balkanlarda kafkaslarda simdide orta asyada sirf musluman ve turk olduklari icin sindirme ve yok etme ve vahsete girismislerdir kisacasi oguzlarin fatihlein torunlariyiz sozde nerede tepkimiz nerede haykirisimiz insanliktan nasibini almamis bu surungenleri en azindan boykot edelim uyanalim millet olarak uyanalim onlar yuzyillardir uymadilar biz uyutulduk tarihini kimligini bilmeyen bir toplum tarihten silinmeye mahkudur bu zulumler bizi uyandirsn artik bizim bizden baska dostumuz yok anlayin artik en onemlisi icimizdeki cinlileri gorelim artik bizi mayinlayanlari dinamitleyenleri gorelim artik allah onlarin yardimcisi olsun
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla