Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.07.2009, 09:56   #4
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1064 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 10 yılda 1 okuyoruz

sivasta kütüphaneyi aylardır bir okulun bodrumuna taşıyıp kitaplara kilit vurulduğunu düşünmek bile kahrediyor, bu çağda kütüphanesiz koca bir şehir var ve kimse bundan bile rahatsız değil, anlamak mümkün değil
ilerliyoruz derken son sürat geriliyoruz gavurun icadı 3G telefonla, gavurun icadı interneti kullanıp sağa sola adamız diye dolaşmaktan hicap duyuyorum, nereye gidiyoruz millet olarak bu beni çok kaygılandırıyor artık her düşünen insan gibi

Alıntı:
surmeli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
52 kutuphane cesitli nedenlerden dolayi kapaliymis. . Abircan kardes neymis bu nedenler.Buyuk bir rakam, toplam kutuphane sayisina baktigimizda. Bana gore. Bu arastirma yaslara goremi yapilmis, yoksa genel olarakmi.
!! o sorunuda sen araştır bende öğreneyim sürmeli kardeş
^^
Millet yasam derdi savasinda,kitab okumak belkide en son dusundukleri seydir. Ne dersiniz?
çağ atlıyoruz kardeş 12 eylül ve onun rejimi özalla , çağ atladıkya , kriz miıriz teğet geçti kişi başı milli gelirimiz 12 bin dolar olmuşya birde utanmadan milli geliri dolarla açıklamıyorlarmı beni deli ediyorlar deliiiiiiiiiiii, kitap okumadıkça gaste okumadıkça daha çok araştırma geliştrimeye bütçe ayırmadıkça israil tohumuyla doyarsın arkadaşım o yüzden kafamız bu kadar çalışır, milli milli deyip milli olan herşeyi satarsan olacağı budur,

Konu abircan tarafından (31.07.2009 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla