Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.08.2009, 20:06   #25
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1452 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: "Kürt Açılımı" Nedir ?

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
güzel kelime oyunu oynuyorsun ama şunuda bilki bende yapbozu güzel oynarım!!!üstün görüyorum derken diğerlerini sevmiyorum manasında demedim ki zaten!sev ama esiri olma...ne güzel söylemişti merhum başkan sizi küresel emperyalist sermayenin uşaklıgına mahkum etmek isteyen dış güçlere karşı ben türküm türk esir olmaz diyecekmisiniz diye yemin ettirmişti kurultayda. Birde böyle ciddi konulara futbolcu ismi sayarak su katma bu siyasi bir mesele sporla alakasını ben pek göremedim.
Sende güzel laf salatası yapıyorsun ...
Hem dinle siyaset yapılıyorda futbol niye karışmasın ki siyasete ?

Bu arada Pini Balili'yi de seviyorum ...

NOT:Siyasetten nefret ediyorum ama konuya girip saçmasapan yorumları görünce yorum yazmadan da geçemiyorum ...

Ve ayrıca Ak Parti'yi sevmememe rağmen Kürt Açılımını desdekliyorum diye ankete katılan 5 kişiden biriside benim sizde biraz objektif olun da Ak Parti'nin yaptığı iyi kötü işleri birbirinden ayırın !...

Konu Klimasuyu tarafından (16.08.2009 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla