Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.08.2009, 04:00   #38
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3361 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Türk -Kürt kardeşliği

hic dusundunuzmu bu gibi konulari biz tartisiyoruz turk kurt kardestir diye biz haykiriyoruz hic duyaniniz varmi bir kurtun kurt turk kardestir dedigini ben duymadim bulundugum sehirde sosyal kulturel bir dernigin genclik baskanligini yaptim alti yil bazi seyleri analiz etme imkanim cok oldu adamlar cok rahat biz istedigimizi aliriz dusuncesinde kendimizi kandirmayalim adamlarin kimleri kardes kimleri dost gordugu acikca ortada ama unutmayalimki bunlar turkiyenin gercigi bu gercekle yuzlesmek lazim bunun adi konmali oyle veya boyle bu is kokten haletilmeli bu kanburu duzeltmenin zamani geldi amerika irakta savasti afganistanda savas halinde kac asker kaybi var bizim terorle mucadelede kacbin insanimiz sehit oldum milyarlarca dolar maddi kayip tamam kabul ediyorum devlet bir takim yanlislar yapmis olabilir bizde anadolu cocuguyuz bizde ezildik yokluk cektik belki yeri geldi horlandik ne yapalim silahi alip dagami cikalim askere polise kursunm sikalim bence biraz fazla taviz veriliyor ama bu acida olsa icimi sizlatsada kan aglatsada buna bir cozum bulunsun diyorum biz kurtuz diyebiliyorsak onlarda turkum diye bilmeli bu yuzsuzlugu birakmalilar bir bizansli gelip deseki deden alparslan malazgirtte bu topraklari bizden aldi dese dogru dersin anlarsin. biz bunlardan ne aldik ya neyi istiyorlar yeter allah askina bu yuzsuzluk kurt kardesime sesleniyorum bati kendi aralarindaki sinirlari kaldirirken bizim aramiza sinir koymaya calisiyor gelmeyelim bu oyuna biz birbirimizin gercigi olmusuz etle kemik gibi beraber bozalim tum oyunlari belki yarincok gec olabilir gelin el ele yukseltelim turkiye cumuriyetini saygilar
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla