Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.08.2009, 23:26   #218
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 12:55

Tecrübe Puanı: 749 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
benim şartlarım tamamen bireyseldi ...

bu arada bölgede birçok şey gizleniyor evet..çoğu şey medyaya yansımıyor ...genelkurmay açıklama yapacaktır böyle bir durumda.
hocam ne açıklaması 2 er şehit...bir ağır yaralı...sürekli operasyon varmış tuncelide..hani açıklama...bizden bişey çıkınca günlerce manşetlerde..ama pkk ********ininsaldırıları gizleniyor artık bu ülkede...

bu tartıştığınızz konunun tek bir çözümü vardır...idam cezası gelecek ve vatana ihanetin tek cezası dabu olacak...en başta imralıdaki lağım faresi asılacak...o kadar....bu ülke Türk ülkesidir bundan sonra da öyle kalacak...

benim vergimle yardım alacak..
bana verilmeyen çok görülen zamlar doğuya akacak...
onun yaktığı daha doğrusu çaldığı elektiriği ben ödeyeceğim...
sonra çıkıp doğuya bişey yapılmıypr denilecek..

yapmayın..el insaaf...istanbulda yaşayan onca yandaşları var para içinde yüzen..
Sivasımıza bugüne kadar ne yapıldı..ne verildi soruyorum size..

kendi yandaşlarının bile kaderine terk ettiği bir bölgeyi sırtımızda taşıyoruz..karşılığı ne?
vatana ihanet....en adi ve yeryüzündeki en haysiyetsiz davranış...bir avuç onursuz da çıkmış mecliste sözde bunları temsil ederken onların maaşlarının da bizim vergilerimizle ödenmesi bile beni mahvediyor...

bu bir açılım değildir...bu yapılan bunca hainliğe prim vermektir...

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.

Konu sensetik tarafından (26.08.2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla