Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.09.2009, 19:09   #98
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1368 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜLEN CEMAATİ, KÜRTÇE TELEVİZYON AÇIYOR…

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Serdal öğretmenim ; Ben de sana Peygamberimiz (sav) yi (haşa) aşağılayan karalayan onlarca link verebilirim. Onlar ne kadar inandırıcı ise senin verdiğin linklerde o kadar inandırıcıdır.Siteyi kimlerin ne amaçla hazırladığı önemlidir. Bu cemaat haritadan yerini bile gösteremeyeceğimiz yerlerde okullar açıp Türkçe öğretiyor. Daha önceki yazdığın yazılar Türkçeye olan bağlılıgını gösteriyordu. 21-22 yaşlarında Türkçe öğretmek için Türkçeyi dünya dili yapmak için çalışanlara Teşekkür ettin mi ?

Değildir Metinciğim. ( Gözyaşında riya yoksa)
Bu cemaat haritadan yerini bile gösteremeyeceğimiz yerlerde okullar açıp Türkçe öğretiyor. Daha önceki yazdığın yazılar Türkçeye olan bağlılıgını gösteriyordu. 21-22 yaşlarında Türkçe öğretmek için Türkçeyi dünya dili yapmak için çalışanlara Teşekkür ettin mi ?[/b]

teşekkür etmem cley,türkçeyi konuşmak değil anlamak önemli,türkçeyi yaymak değil,türk kültürünü yaşatmak önemli,,,dünya türkçe olimpiyatı yapıp iki şarkı iki şiir okumakla türkçeye katkı mı yapılır sana göre,bana göre hiç yapılımıyor?

bahsettiğin okulların ana dili ingilizce ve ingiliz kraliyet ailesinden bu okullara plaket verilmiştir.ingiliz kültürünü katkılarınızdan dolayı teşekür ederiz diye,bunlar bilinmiyorsa yada bilinmek istenmiyorsa insanların kendi fikridir.yapacak bişey yoktur.

Alıntı:
Ayşegül1967 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bakın ben size anlatamıyorum galiba yada siz anlamıyorsunuz...link link deyip duruyorsun...ben sana şimdi onlarca link bulur kopy paste yapar yapıştırırım tıpkı senin yaptığın gibi zormu bu ? Hayır...yahut bir site açar önüme gelene karalama kampanyası başlatırım...
ama ben sizin gibi acemi değilim...professional düşünüyorum...bizim meslekte linklerden yola çıkarak insanlara bi takım iddalarda bulunursan komik duruma düşersin sadece insanlar güler geçer...ti ye almazlar yani...eğer bi iddada bulunacaksanız orjinal belgelerle yapacaksınız bu iddanızı ki sizin bunu yapmanın mümkün değil çünkü Fethullah Gülen'in siyonist olduğuna dair herhangi bir belge yok...olsaydı zaten şu alıntı yaptığınız meşhur gazeteci uğur dündar bey bu fırsatı hiç kaçırmaz sizden önce ortalığı velveleye verirdi zaten...ayrıca bana bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diyerek işimi öğretmeye kalkmayın herkes haddini bilsin işini yapsın...

ben sizin düşünce yapınızı söyliyimmi? link sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz...işte bundan ibaret bilgileriniz...bu konuya burda kendi adıma son veriyorum bir daha cevap yazmıcm çünkü bugün yola çıkıcam sizinle tartışacak vaktim yok olsaydı tartışırdım çünkü yanlış düşüncelerinizi size acıdığımdan değil yetiştirdiğiniz nesillere acıdığımdan değiştirmek isterdim ! Mazallah yarın bigün onlarda link falan aramaya kalkıp iftira kampanyalarına alet olurlarsa üzülürüm!
ağır ol molla desinler,
yazdıklarına dikkat edeceksin,
mesleğine saygım var,insan gibi bana kaynak bul dedim
benim yetiştirdiğim nesile acımak sana kalmadı,,,
acıdığın konu fetullahcı olmamak mı???komikliğin yeri burası değil,yazdıklarını iyi oku,,,benim işim öğretmek,senin tarzınla değil,sorgulayarak öğretmek,,,
ne yaptığını ne yapmadığını araştırmak(kaynağım ortada) ve ortaya koymak,,,

netin başına geçip kopyala yapıştır yapacak kadar düşmedim daha,,,
o örnek verdiğin meşhur uğur dündarında ne olduğu belli,konumuz o değil,,,

seninle istediğin zaman istediğin yerde bu konuyu tartışırım,
saygı çervesini aşma sakın,,,
ben bu mesleği senin gibilerin eline meze etmem,cümlelerini iyi seç

Konu 65serdal58 tarafından (07.09.2009 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif