Cevap: PKK'NIN OYUNLARI VE SON ÇATIŞMALARDAKİ YORUMLARI
Alıntı:
fevzireiscoşkun Nickli Üyeden Al?nt?
KARDEŞ O MUAZAM TARİHLERDE HAYİN DESTEKLEYİCELERİ YA BU KADAR TEHLİKELİ DEYİLDİYADA HAYİNLERE ULAŞMADA ZORLUK CEKİYORLARDI BU GÜNSE BU HAYİNLERİN YANDAŞLARI SENDEN BENDEN DAHA ÇOK HAKKA SAHİP DOKUNAMAZLIK ONLARDA DEVLETİN DESDEYİLE HER YERE HER ŞARTA ULAŞIYORLAR BUNLARI ÇOK ŞİDETLİ ŞEKİLDE DESTEKLEYEN İŞ BİRLİKCİLERİ VAR SİTEMİZİN YÖETCİSİ OLDUĞNU SÖLEYEN SEVA NİKLİ ÜYE VE ONUN BU DOĞRULTUDA YAZILAR YAZDIĞINDA TEŞEKÜR MESAJLARI BIRAKANLAR VAR BUYURUN BU ÜYENİN YANGELİP YATIYOR DEDİĞİ 10 MEHMETCİK SAVUNDUĞU HAYİNLER TARAFINDAN VATANIMIZI ONLARA YATIYORDİYE HAKARET EDENLERİN VE BİZLERİN NAMUSUNU SAVUNURKEN ŞEHİT OLDULAR SİVASLILAR SİTESİNDE SEVA İSİMLİ VATANDAŞ BUNU YAPARSA MEYLİ HAYİNLİKDE OLAN NE YAPMAZ
|
başka bi üyenin hakkını savunmak bana düşmez ama okuduğum kadarı ile pkk gibi suçlu göstermişsiniz SEVA.YI. madem yazılarını okudunuz orda niye cevap vermediniz burda bu konuda yazma gereği duydunuz buna şaşırdım doğrusu şunu bilmenizi isterim yanlış veya seviyesiz yazan yöneticide olsa başka bi yönetici tarafından uygun görülmesse silinir demekki bi siz gördünüz ve siz okudunuz orda cevap yazmadınız buraya taşıdınız ne garip hiç bişey anlamadım