Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.09.2009, 12:35   #10
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2211 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: PKK'NIN OYUNLARI VE SON ÇATIŞMALARDAKİ YORUMLARI

Alıntı:
fevzireiscoşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KARDEŞ O MUAZAM TARİHLERDE HAYİN DESTEKLEYİCELERİ YA BU KADAR TEHLİKELİ DEYİLDİYADA HAYİNLERE ULAŞMADA ZORLUK CEKİYORLARDI BU GÜNSE BU HAYİNLERİN YANDAŞLARI SENDEN BENDEN DAHA ÇOK HAKKA SAHİP DOKUNAMAZLIK ONLARDA DEVLETİN DESDEYİLE HER YERE HER ŞARTA ULAŞIYORLAR BUNLARI ÇOK ŞİDETLİ ŞEKİLDE DESTEKLEYEN İŞ BİRLİKCİLERİ VAR SİTEMİZİN YÖETCİSİ OLDUĞNU SÖLEYEN SEVA NİKLİ ÜYE VE ONUN BU DOĞRULTUDA YAZILAR YAZDIĞINDA TEŞEKÜR MESAJLARI BIRAKANLAR VAR BUYURUN BU ÜYENİN YANGELİP YATIYOR DEDİĞİ 10 MEHMETCİK SAVUNDUĞU HAYİNLER TARAFINDAN VATANIMIZI ONLARA YATIYORDİYE HAKARET EDENLERİN VE BİZLERİN NAMUSUNU SAVUNURKEN ŞEHİT OLDULAR SİVASLILAR SİTESİNDE SEVA İSİMLİ VATANDAŞ BUNU YAPARSA MEYLİ HAYİNLİKDE OLAN NE YAPMAZ
Bir Vatan haini demediğiniz kalmış bravo yani..

Ben askere yan yatıyor demedim askerlik yan gelip yatma yeri değildir dedim..

PKK yı hiç bir zaman savunmadım savunmamda PKK tarafından kandırılan Kürt vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız..

Türk Askeri Bu PKK Kalleşlerine hesabını Ödetecektir.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla