Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt?
Tarih öyle diyor ben demiyorum....
Hem daha önce doğudaki vatandaşlar Kürt isimlerini taşıyormuş sırf Atatürk değişti diye mi Kürtlere düşmanlığınız nedirki sizin Kürtlerle derdiniz Atatürk sırf Türküz diye dayatmış onlar düşmanımız dememiş Kürdistan hayalleri yok zaten olsa bile Türk devleti izin vermez musade etmez böyle bişeye izin vereceğine aklın hayallın basıyor mu ben Sivas Şarkışlada yaşıyorum evet Yıllardır oldu olacak Bizim Türk askerlerimiz değil mi bunlar bizimde canımız bizimde kanımız ailelerle birlikte bizde ağlıyoruz bizde PKKlılara kızıyoruz kınıyoruz sen tanımıyorum diye sevineceğin mi üzüleceksin tabi bizim canımız yanıyor PKK bitsin artık diyoruz Açılımlar olsun silahı bıraksınlar Anneler Babalar ağlamasın bi daha O tabutta benim eşim kardeşim abim sevdiğim olabilirdi olabilirde olabilecekte Bu dünya kime kalmış hangi uygarlalra kalmış ki bize kalsın...
|
Benim kürtlerle bir derdim yok haddini bil anlamadan yorum yapma ! bana kürt milletini savunacaksanda ozel mesajdan ulas .. Atatürk sirf Türküz diye dayatmi$sa bende Türk genci olarak dayatirim dayaticamda
Bende onu anlatmak istiyorum iste aferim anlamissin tabuttadaki seninde canindan biri olabilir . Dunya sana bana kalmaz ama Türkiye Türk milletine kalir