Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.09.2009, 13:10   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Ehliyet almak zorlaşıyor

ehliyet almak nekadar zorlaşsada bi yöntemi bulunum kolay olan yolu bulunuyor nedense millet olarak hep kolayı seçiyoruz herşeyin hemen hilesine başvuruyoruz yollar ehliyetli sürücü ile dolu sadece ehliyeti olanlar biniyor bize göre böyle ama ehliyet sürmüyor arabayı bu konuda ağır cezalar var ama uygulama yok

gerekli alt yapı oluşsa uzun bi eğitim sunsa devlet ordan sonra ehliyet verilse bu kazaların önüne geçilir her bayram olduğu gibi bu bayramdada bilanço belli malesef diğer günleri saymamıza gerek yok

uzun yolda gerekli ciddi çalışmalar yok ben bunu gördüm bu bayramda kaç tane aşırı suratten kazaya rastladım radar var yazısı var levhayı görüp yavaşlıyorsun bikaç km.ilerde radar var.onuda normal geçiyorsun bikaç km.ilerde trafik polisi burada bi çarpıklık var bu yollar sadece bu kadar kısacık bir mesafedemi olmalı işin garip tarafı bu kısacık radar uygulamalı yerlerde hiç kaza olmuyor nedeni malum radar var ordan kurtuldunmu aynen devam böyle gelmiş böyle gider diyorum sadece