Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt?
çok haklısın goramaz.her proje gibi yukarı tekkede sami aydın dönemi ve Doğan Ürgüp dönemini jilet gibi birbirinden ayıryor.Çünkü DOĞAN ÜRGÜP sami aydın gibi projeler için son yılını beklemiyor..!adam 3 yıl yattı 4.yıl 2 proje yaptı kahraman oldu vaay bee ! siz sivas paris gibide olsa doğan ürgüp'ü beğenmeyeceksiniz anlaşıldı.
deve......
diken......
|
şu boşluklu cümleleri kullanmazsan sevinirim..
yıl 2007 ya da muhtemelen 2008.. tuncelideyim... bizim evin karşısındaki parkın açılışını internetten izlemiştim.. bizimkiler balkona çıkmıştır görürüm diye...ben kendim şahidim sami aydının son yıl çalışmadığını... istersen resimlerini de ekleyeyim de parkın iftira attığın insanın eserini gör..
mezarlık konusuna gelince görünen köy klavuz istemez kardeşim. arafe günü sivaslıların çoğu gibi ben de ordaydım.. son mezarlar bakımsız...
sami aydın benim babamın oğlu değil..neden kahraman oldu bu soruyu bir de siz özünüze sorun da cevabını kendi içinizde bulun..doğan beyin görücüde olan bir projesini gösterdiniz de sizi kahraman mı yapmadık