Alıntı:
Ayşegül1967 Nickli Üyeden Al?nt?
Siyaset yapıyoruz burda canım...sen istediğin zaman istediğin kişileri paçavra gibi yerden yere vuruyorsan bende istediğimi karıştırırım seni hiç ilgilendirmez daha 18 yaşındasın Hatice yaşın küçük o yüzden burda seni ciddiye alıpta cevap yetiştirecek değilim...ayrıca bana ikide bir araştırma yap zırvalıklarıyla gelme benim işim araştırmak zaten sen git okulunu oku küçük kız! buda sana son cevabım..değil sanal alemde istediğin alemde gel yine bozarım seni...yaşın büyük bile olsa Türkiye Cumhuriyeti nasıl dağdaki militanları muhattab almıyorsa
bende kendini militan zanneden şahısları muhattab almadım almıyorum...şimdi istediğin kadar yaz dur canım
|
Akil yasta degil bastadir diye bosuna dememisler . Ögrenmisin bir Turkiye Cumhuriyeti zirvala dur sen bana simdi Ataturkculukte satarsin , arastirdigin cok belli oluyor zaten . Istedigin yorumu yapmakta serbetsin bu hakkini elinden almiyorum

Sanal alemden bu kadar oluyor demekki

Dagdakiler militan degil gerilla
canim ablacim bir daha boyle karistirma istersen bizler Ulkucu Militaniz ...anlamazsin ama bosver .
Ben ocakta aldigim terbiye ile simdilik susuyorum Büyüklük bende kalsin. Konunun disinada cikmiyalim eger yorulup bana cevap yazmak istersen ozel mesajla ulasabilirsin