Bence bu yazının haberle alakalı hiçbir değeri yok. Herşey dengesinde ilerliyor. Bunu kimse değiştiremez.
Arkadaşlar bu olayda acınacak bir durummu var?? Çalışmakta bir ibadettir. Şimdi hastalığı sebebiyle bu kişi üzerinde örneklerle yorum yapmak gaddarlık olur.
Genel bakalım
Kolay para olan bu gibi işlerde bir meslektir. Herşeyin düzeni belirli bir sınırda ilerlemektedir. Bende bir işsiz olarak tabiki rahat edeceğim güzel bir iş hayalindeyim ama hayaller idealleri bence kısıtlıyor önemli olan azimdir. işim yoksada gidiyorum inşaat sektöründe her türlü işi bulabiliyorum Bir yandanda formlar dolduruyor kurslara gidiyor yeni işler arıyorum. (Çoğu gencimiz aşagılanacgını düşünürek inşaat,simit satma,çöp taşıma vs vs gibi bu işleri kabul edemez)
Bu arada yurt dışı ile bence kıyaslama yapmayın hayatınızın bir bölümü orda geçmediyse. Kulaktan dolma sözler sizi aldatmasın.
Önceden mesela eskici dolanırdık kitap almak için günlerce ama şimdi m.e.b kendileri vermekte. Ne güzel birşey. Yoksullar için her türlü imkan tanınmaktadır. yok ben fakirim durumum yok devlet bana bakmıyor diyen varsa çıksın söylesin. Araştırmacı olmayı deneyin biraz.
BU ARADA şişe toplayan,Kağıt toplayan kişileri görürsünüz mesela sokakta acırsınız ama neden? Belkide sizden daha fazla para kaznıyorlar.. sonuçta insanız değilmi bir vicdanımız var kıyafetinden mesleğinden dolayı üzüntü yaşıyoruz kısa süreliğine.
Hayat fedakarlık ister

1 haftalığına işini o kişiyle değiş bakalım ne kadar dayanıyorsun.
Köşe başlarında görürüz çocuk ile bir kadın içler acısı dayanamayız bir kaç lira veririz. Ama o verdiğin kadın az sonra gidip o paraya sigara veya akşam kocasına içki alır. (çok şahit oldum)
Arkadaşlar durumu olanlar durumu olmuyanlara yardım etsin ama kibir aşagılama olmadan gizli bir şekilde kimse duymadan bu şekilde azda olsa insanlarımıza bizde yardım etmiş oluruz. Bir marlboro içme bugünde git bildigin gerçekten düşkün birisine yardımda bulun...
Bu sebeple AL VER, EKONOMİYE CAN VER