Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.09.2009, 22:50   #479
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 09:30

Tecrübe Puanı: 746 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Bir ırkı sevmek veya sevdirmeye çalışmak kimsenin tekelinde değildir olamazda zaten ben ne kürdü nede bir başka ırkı sevmek zorunda değilim ancak Hakkariye VATAN Toprağı deyip askere gidiyor isem, Şırnak' a VATAN TOPRAĞI deyip askere gidiyor isem, benim için oralarında SİVAS' tan Ankara' dan, İstanbul' dan VATAN TOPRAĞI nazarında bir farkı yok demektir peki soruyorum İstanbul, Ankara, İzmir, Almanya, Abd, Fransa' da bile yaşayan SİVAS' lı ve diğer batı illerinin bizler gibi sakinleri, memuriyet yani mecburiyet dışında neden orada yaşamak istemiyoruz?
Burada bir sorun var birisi kalkar buna kürt sorunu der, diğeri demokrasi ama burada olan sorundan 6800 tane asker ve polisimizi şehit verdik, binlerce kadın, genç ve çocuk ve hatta kundaktaki bebekler bile bu adını 26 senedir koyamadığımız sorun yumağına dolandı, dolandı, dolandı...

İçeriğini gördükten sonra düşüncelerimle paralellik taşırsa ben bu açılımı elbette desteklerim.
"Dağdaki çakallara, pehlivan gibi kurtları peşkeş çekmek" hainliğin asıl adı bu...Bataklığı kurutmanın zamanı geldi.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla