Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.09.2009, 16:16   #31
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Uğur Dündar'a Alkış

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sadece bu konuyu baz alma , tüm hepsinde genelde 2 grup gibi bir izlenim oluşuyor. Objektiflik eksikliği var böyle karşılaşınca bizde , ister istemez taraflı olmak zorunda bırakılıyoruz. Kimden bahsettiğimi o arkadaşlar çok iyi biliyor.
herkes kendi görüşünü yazmakla özgürdür guruplaşma sözü biraz ağır bence ben bu güne kadar böyle bi söylemde bulunmadım bulunmamda böyle demekle teşekkür edenlerle etmeyenlerimi kastettin bunu bu konu üzerine yazıyorum eğer bi guruplaşma varsa budur bence isteyen iyi karşılar isteyen kötü benim güzel dediğime senin de güzel deme gibi bi mecburiyetin yok senin güzel dediğinede benim bu olay için gerekli teşekkürümü yaptım bu teşekkürüm bu olayla alakalı her yaptığı işede teşekkür etme gibi bi zorunluluğumda yok sizin deyişinize göre herkes zan altında kalıyor kim bunlar diye