Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.09.2009, 10:06   #52
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55

Tecrübe Puanı: 962 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Uğur Dündar'a Alkış

Anlamakta zorluk çeker oldum artık insanları( belki de hiç anlamıyordum) bu nedir kardeşim neden herşeyden her konudan başka yere sapma ve orayı irdeleyip didikleme ihtiyacı duyuyoruz elbetteki bilmeyini bilgilendirmek yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım fakat bu olayı yada bunun gibi diğer olaylarıda neden bu kadar irdeliyor ve kuyu kazarmış gibi kazıp kazıp duruyoruz kuyuda patates yok sadece toprak üstüde toprak altıda toprak ne arıyoruz anlamadım gitti kardeşim.... Adam güzel bir davranışta bulunmuş ister taktir edersin ister etmezsin niye başka yerlere sapmak başka konulara sapmak ihtiyacı!!! adamın yaptığına, destek olduğuna, inandığına, partisine, artık neyine dil uzatıyorsanız niye?? taktir et yada etme ama konudan sapma.... düşünki araba kullanıyorsun yol çok virajlı sen direksiyonu sağ yerine sola kırarsan şarampole yuvarlanırsın olan olayı görmek basit olanı basit yorumlamak varken içinde başka şeyler aramayın derim ne patates bulursunuz nede doğru yolunuzda gidersiniz......