Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.09.2009, 22:40   #55
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2232 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YAVUZ SULTAN SELİM'İN KÜRTLERE BEDDUASI

Alıntı:
cebe Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"bahsettiğin devlet Türkün geldiği yer yani osmanlı. Osmanlının türklüğünden şüphe duymak için Türk olmamak gerek!"

1. Türkiye tarih yazıcılığında "Osmanlı İmparatorluğu", dünya tarihinde "Ottoman Empire" yazılıyor. Oysa, dünya tarihinde 580-656 yaşamış olan , yani Osmanlı Devleti'nin kuruluşundan yaklaşık 720 yıl önce yaşamış olan 4. Halife Osman, doğrudan "Osman" olarak yazılıyor da, niçin Osmanlı Devleti'nin kurucusu ısrarla "Ottoman" olarak kaydediliyor.

2. Türk kökenli Türklerin ( Türk kimliğine giren kripto pislikler Türk değildir) duygular dünyasından gerçekler dünyasına geçmelerine katkıda bulunur diye bu sitede -nacizane-bir iki yazı yazdım, ama kime!

3. Osmanlı kendisinin "Türk" olduğunu hiç söyledi mi? Eğer kaynak gösterirseniz şimdiden teşekkürler.

4. Kendimi -bütün olumsuzluklarına, gerektiğinde can pazarına çıkarmasına karşın- "Türk" olarak görüyorum, Osmanlı'yı da düşman.

Osmanlı olmasaydı Türklük mü olurdu

Türklük Osmanlı'ya karşı varoldu, Osmanlı'nın en çok yatırım yaptığı Balkanlar'da Türk yok gibi. Buna karşın Osmanlı'nın en çok Türk kırımı yaptığı Anadolu'da -özelliklle Kızılırmak-Yeşilırmak arasında Türklük hep varoldu, 19 Mayıs 1919'da başlayan özgürlük savaşı'da bu bölgede örgütlendi.

Bende diyordum bu pkk kürtleri nasıl kandırıyor demekki aynı politikayı izliyor.sizi kandırıp osmanlı düşmanı yapanlar=kürtleri kandırıp türk düşmanı yapanlar
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif