Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.09.2009, 13:37   #27
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1131 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: YAVUZ SULTAN SELİM'İN KÜRTLERE BEDDUASI

BU YAZI OSMANLIYI HAYASIZCA ELEŞTRENLERE !
YÜZYILLARCA İSLAMIN BAYRAKTARLIĞINI YAPMIŞ OSMANLIYA ÇAMUR ATMAK HANGİ İTİN HADDİNE !

Bugün Ecdadımın Osmanlılar olduğu aklıma gelince bir kere daha gurur duydum.,
Öyle bir İmparatorluk ki yüzyıllardır İslamın bayraktarlığını yapmıştır,
Öyle bir İmparatorluk ki yüzyıllardır İslam için, İslamı yaymak için, Allah’a davet için savaşmıştır,

Uluslararası diplamasi ve uluslararası denge dinlememiştir,
Bu yüzden değil midir, Osmanlının torunları olduğumuz için değil midir nerede bir müslüman eziyet görse elimizin kolumuzun bağlı olduğunu görünce kahroluyoruz.

Düşünün bir kere Bosna ‘da kıyım olduğu zaman Osmanlı hayatta olsa Sırplara napardı acaba! Birleşmiş Milletler kararını dinler miydi! Uluslararası dengeleri korumak için diplomasi yapar mıydı! Avrupa birliği kınasa cevap verir miydi! Rus Ayıları Osmanlının Bosna’ya müdahalesine karşı ültimatom verse acaba korkar mıydı!Ya da Osmanlı hayattayken buna cüret edebilirler miydi!
Bu soruların cevabından dolayı Osmanlıyı seviyorum. Allah’a inanan ve güvenenler asla korkmazlar!

Çünkü bizim için savaş sebebi olarak müslümanlara ve mazlumlara eziyet edilmesi yeterlidir.
Öyle bir İmparartorluk ki yüzyıllarca kafirlere diz çöktürmüş, Allah için savaşmanın gururuyla başı dik yürümüştür.

Öyle bir İmparatorluk ki hiç bir zaman aşağılık kompleksi hissetmeden, hiçbir silahtan korkmadan özgüvenle yüreyebilmiştir.

Allah, her zaman verdiği sözü tutmuş, kendi yolunda elinde “La ilahe illallah” bayrağıyla yürüyenleri daima yüceltmiş, cihana efendi kılmıştır.
Allah’ın Bir neferi olarak İslam bayrağıyla yürümek, İslamı tebliğ etmek kadar daha güzel bir şey var mıdır!

İslam değil midir insana onurunu geri veren
İslam değil midir tüm insanlığı kurtarma iddiasında olan
İslam değil midir kula kulluğu reddederek gerçek özgürlüğü vadeden

Şimdi Amerika’nın çıkıp özgürlük için savaştığını söylemesi ne kadar acı!Halbu ki bu şeref sadece Müslümanlara ait değil midir?

Osmanlı’yı bir de sonuna kadar eleştirenler var

Onlara diyorum ki Avrupa Birliğine girmek öyle Maastricht kiriterleriyle falan olmaz, Avrupaya Osmanlının girdiği gibi girsinler de bir göreyim

Onlara diyorum ki, siz her zaman aşağılık kompleksiyle İngilizce bilememekten kahrolurken hiç bir zaman kafir Avrupa’ya üstünlük hissederek bakamayacaksınız. Sizin başınız hiç bir zaman yukarıda olamayacak

Kuran diyor ki, “inanıyorsanız üstünsünüz”

Öyle bir zaman hayal ediyorum ki,
Müslüman askerler Irak’a girerek oradaki mazlumları ve ezilmişleri kurtarsınlar ve Amerikan askerlerinin yüzüne tükürerek “Müslümanlar varken siz asla insanları özgürleştirme iddiasında bulunamazsınız, haddinizi bilin!” deyip İslam bayrağını göndere çeksinler,

Dünya hayretler içinde “Bunlar neyine güveniyor” derken Müslüman askerler Balkanlara girerek müslüman kardeşlerini kurtarsın, onlar “yine kim işgale geldi” diye düşünürken İslam sancağını görerek evlerinden koşsunlar, mutluluktan ağlayarak kardeşlerini kucaklasınlar.

Nerede bir mazlum ezilse, bir gün Müslümanların oralara gelip onları kurtaracağını umut etsin,

Allah her zaman sözünü tutmuştur, O’na kim güvenirse, kim inanırsa cihana efendi olur, kafirlere önünde diz çöktürür. Müslümanlar daima üstündür!
Ve Müslümanların üstün olduğunu Osmanlı’dan kim daha iyi kanıtlamıştır!

Ey şanlı ordu,ey şanlı asker
Haydi gazanfer, umman-ı safter
Bir elde kalkan, bir elde hançer
Serhadde doğru ey şanlı asker.

Deryada olsa herşey muzaffer
Dillerde tekbir, Allahü ekber

Allahü ekber, Allahü ekber
Ordumuz olsun daim muzaffer.

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif