Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.10.2009, 20:08   #33
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4586 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: ANADOLU’DA TÜRKLÜK –ATATÜRK-CUMHURİYET

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Alevilik yada aleviler hakkında yeteri derecede bilgiye sahibim.Her alevi iyi değildir ama her sünnide iyi degildir.Yani sırf şuralı buralı diye iyi diyemeyiz her yerin her inancın iyisi yada kötüsü vardır.Herkesin iyi yada herkesin komple kötü oldugu bir yer ve inanç oldugunu sanmıyorum.Bu konuda sana katılmamakla birlikte burda saygı sevgi bekleyen kişilerin her platformda saygı sevgi vermesi ve aynı çerçeve içerisinde etrafındaki kişilerdende saygı ve sevgi konusunda hassas olmalarını dile getirmesi gerektigini düşünüyorum Bu çevre ve saygı sevgiden dedigimi anlayan anladı üstüne alınma hasan abii
17 yasinda ki biri, bir topluma cakallar diyorsa, durup düsünmek lazim Ali. Kötü birsey yazmadim. Herkes kendi inancindan kendisi sorumludur. Herkesin dogrusu bizim de dogrumuz olacak diye birsey yok. Ama saygi göstermek gerekmez mi? Ayni saygiyi onlarda göstermeli tabii ki.