Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.10.2009, 14:57   #54
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 09:30

Tecrübe Puanı: 744 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Uğur Dündar'a Alkış

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Düşüncelere saygı duymalıyız burda hemfikiriz , yalnız iddalarda bulunarak saygı göstermemizi bekliyorsan çok lüks olur. Uğur DÜNDAR süper bir insandır diyemem çünkü onun hakkında böyle bir fikir belirtmem için yakınen tanımam gerekir , benim dünya görüşüme göre yaptığı eylemler onun hakkında en azından diğerlerinden iyi bir haberci sıfatı çok olmaz. Sen merhumun eşini mağdur edene eleştiri getirmiyorsun , ama mağdur olana yardım edene rahatça iddalarda bulunabiliyorsun , bizim dinimizde bunada fesatlık denir.
Senin dininin ne olduğunu bilemiyorum ama benim dinimden olmadığını düşünüyorum, başta "İHA" yı kınıyorum (aşağılıyorum) dedim, haa kınıyorum kelimesinin ihtiva ettiği içeriğin derinliği "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" misali gibidir, anlaşılan o ki SAZ bölümünü anlamışsın.

Sayın Dündar' ın senin dünya görüşünle örtüşmesi pervasız savunmanın resmidir.

Saygı; Doğru veya yanlışa değil "fikre" gösterilir, bu bir fikirdir, kabul eder veya etmezsin o seni bağlar, toplumu ve bireyleri bağlayan yegane şey saygıdır, ben Sayın Dündar' a saygısızlık yapmadım, kaldı ki yapsamda o topluma mal olmuş isimdir, tolerans payı olmalıdır vede vardır ancak sana yaptığım bir saygısızlık yok yalnız Sayın Dündar' ın senin dünya görüşünle örtüşmesi hasebiyle sende gördüğüm bir avukatlık var.

serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla