Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.10.2009, 22:51   #43
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1111 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Recep Tayyip Erdoğan

Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
MiLitan asena başbakan çocuğu eLini koLunu saLLayarak haLk arasında doLaşamaz eLbette ki korumaLarı oLacak...Senin cebinde paran oLSa gidip yurt dışında iyi bi eğitim aLmak istemez misin mutLaka istersin..Başbakan çocuğu diye tayyibin çocuğu diye yurt dışına çıkamıycak mı...Yurt dışında yaşayan gurbetciLerin çoğu bedeLLi askerLik yapar sonra geri gider bunLara birşey diyen yok başbakan cocuğu oLunca mı göze batıyor (: eLeştiri oLsunda nasıL oLursa oLsun ....
Bende yurt disinda yasiyorum egitimimide aliyorum ama cebimde milyon eurolarla gezmiyorum bu 1!
Basbakan benim milletimi , bu ulkede kriz yok bu ulkede egitim sartlari cok yuksek istediginiz zaman is bulabilirsiniz derse cikmicak kardesim o kadar buda 2!
Basbakanin ogluysa ettigi her adima dikkat edicek göze batar dogal olarak . ;
)