Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.10.2009, 23:05   #60
sandalli
Usta Yiğido
 
sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Üyelik Tarihi: 19.02.2006
Mesajlar: 38.277
Tecrübe Puanı: 4557 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Recep Tayyip Erdoğan

Alıntı:
SALIH SU Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen kac yasindasin allah askina yaa.bu kadar komik olmak icin cokmu caba sarfediyorsun.cocuklar bile guler senin bu yorumuna.kelimeleri bu kadar guzel kullanan biri tirubune bu kadar cok guzel oynayan biri nasil yanlis kelime kullnadi sasarim ve bu kisi nasil ayni seyleri defalarca soyledi merak ediyorum.benim nere vatandasi oldugummu simdi senin tartisma konun.
Vatandasligina bile deger vermedigin bir ülke icin basbakanin oglunun sehit olmamasini elestiriyorsun. 5 bin euro ödememek icin baska ülke vatandasligina gecenlerin burada qio´ya vatanseverlik taslamari sence ne kadar inandirici. Kendi kendinize egleneceginiz bir konu acin ve milleti mesgul etmeyin.
__________________
Yağmurlar Islanıyor
sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif