Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
ABDURRAHMANN BI SEN AKKILLISIN DIMII burdaa biz ozman hic yorum yapmalimm hee istersen sen cal sen oynaa...ii valla..burasi tartismaa yyeri varsa bi iddian kanitlayacaksinn...sonra da bizi beyni sömürülmüs olarak yikanmis olarak suclamaya senin hakkin yok...ben kendi hür irademle istedigime inanirim istedigime inanmam bu seni hic irgalamaz orda bi haddini bill...!sana gelince CRAZY osmann nickine gelince acilimcii her dili destekleyen biri oldugunu görüyorum crazy kelimesinden...ama faaliyete gelince amn yok ben plkücüyüm ölee diilmi...cilgin osmanda diyebiliridn madem bu kadar sahip cikiosun vatanina anadiline....gelipte bana burdaa laflaa olmazz diye konusup durmayinn...bizimkide ancak böle oluo napalim yhane..kaderimiz bölemis kakderde varmis gurbet cekmek napalimm isyan mi edelim..?bizim tercihimizmiydii ?? ama biliomusun bazen düsünüyorumda iyike burdaymisim haaa cünkü türkiyede yasio olsaydim gercekten senin gibi irkci insanlari birebir görmek beni cok mutusz ederdi eminim...hee irkii dedimde aklimaa bisi geldii.....siz cok övüosunuzyhaa o alperen,ülkü ocaklarini hani size herseyii ögretmisler dimi böle millete kafa tutayi dedim dedik caldigim düdükcüü olmayi...ii ii ögretmislerde peki size irkciligin dinimizde kesinliklee tasvip edilmedigini izah edemedilermi sana veya sizee...ne demisler yaradani sevdimm yaradandan ötürü...ama siz böle yapmaya devamm edin kardesimm..edinkii bu yillardir süregelen bu savas hic bitmesinn..daha tövbe nice askerlerimiz sehit olsun...onlarca binlerce kadinlarimiz cocuklarimiz hunharca katledilsin...bumu yhanee bu mu abii yhaa???sensetik sana da bisi demiyorum kardesimmisin bacimmisin bilmioyrum ama sirf kendinizi bisi bilio sanmayin lütfen bu yönde yaptiginiz yorumlar sadece beni deil eminim cok daha fazla kardesimizi üzecektirr........burda düsüncesini savunan konusuo senin veya genellestiriyim sizi konusmaya hakkiniz varsaa diger arkadaslarindaa var...herkes haddini bilsin"!........
|