Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.10.2009, 12:28   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 985 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Eczane Yerine Aktarlara



Vatandaşlar Domuz Gribinden korunmak için eczane yerine aktarlara gidiyor. Türkiye΄yi dört yandan saran Domuz Gribi΄nin Sivas΄ta ortaya çıkmasının ardından Sivaslı vatandaşlar eczaneler yerine aktarları tercih etmeye başladı. Domuz Gribinden korunmak isteyen vatandaşlar doktor ve eczane yerine aktarları tercih ediyorlar.

Aktarlarda vatandaşların taleplerine yetişebilmek için yeni çalışmalar ortaya koyuyorlar. Kentte bazı aktarlar alternatif tıbbı oluşturan bitkilerden yaptıkları karışımları gribe karşı koruyucu etken olarak satmaya başladılar.
Sivas΄ta Perakende Sebze Halinde aktarlık yapan Harun Bozdağ, domuz gribi hastalığının ortaya çıkmasıyla birlikte vatandaşların kendilerine olan ilgisinin arttığını söyledi.

Kış aylarıyla birlikte gribal enfeksiyonların arttığını, bu nedenle vatandaşların bitkisel tedaviyi de tercih ettiklerini anlatan Bozdağ, son günlerde domuz gribi vakalarının artmasıyla birlikte çok sayıda vatandaşların aktarlara gelerek, bu hastalığın tedavisine karşı tedavi yöntemini sorduklarını söyledi.

DOMUZ GRİBİ ÇAYI


Aktarlarda domuz gribine karşı bitkisel ürünler olmadığının altını çizen Bozdağ, “Yalnız domuz gribinden koruyacak, bağışıklık sistemini metabolizma ve sinir sistemini koruyacak bitkisel destekler var. Son günlerde vatandaşlar bu tip ürünler aramaya başladı. Bizde gribal enfeksiyonlara iyi gelen bitkilerin karışımından bir bitki çayı oluşturduk ve şu anda vatandaşlarımıza bunu öneriyoruz” dedi.

Bozdağ, 7-8 çeşit bitkiden yaptıkları “Domuz Gribi Çayı”na talebin çok fazla olduğunu da ifade ederek, günlük 40-50 kişinin bu bitkisel çayı alarak domuz gribine karşı bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalıştığını söyledi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla