Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.11.2009, 19:54   #27
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2223 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SORUMLU GAZETECİ UĞUR DÜNDAR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben anlatayım hanımefendi zorla nasıl olduğunu... Bundan önce mecburen kaldığım yurtlarda benim dahi başıma geldiği gibi... Evet bana da zorla yaptıramadılar çünkü yurttan çıktım....

Ayrıca lütfen siz cevap verir misiniz eğer zorla yaptırılıyorsa doğru mudur??

teşekkür ederim Barikat kardeşim, haberi izledim ama tamamını zira o kadar çok tekrar vardı ki canım sıkıldı izlerken ve sonunu izlemedim, dediğim gibi zorla yaptırılan birşey yoksa, namaza gitmeyen çocuklara hocaları farklı davranmıyorsa örneğin bu kesinlikle yanlış bir haberdir, bunun yanında Namaza karşı alkolü karşılık göstermene biraz darıldım diyebilirim... Birbirleri ile karşıt ya da birleşik şeyler değiller... Çok farklı iki konu bunlar... Bu benzetme ya da karşılaştırma ne namaz kılan gençleri yüceltir ne de okulda alkol alan öğrencileri düşürür... O bakımdan karşılarştırmaya gitmeden sadece bu konuya birlikte tepki gösterelim seninle...

Abi söz konusu öğrenci olmalı ilk önce

1-Öğrenciler öğle arası cuma namazını kılmak için camiye gidiyorlar
2-Öğrenciler sınıfta bira içiyorlar

Şimdi cuma camide kılınır çocuklarda camiye gidiyor abes bir şey yok (Anne babaları izin verdiler diyor M.E müdürü,zorla götürüldüklerini yada götürülmediklerini bilmiyoruz zaten haberde ondan hiç bahsetmiyor çocukların üniformalı olup camiye gittiklerini anlatıyor)

Okullar eğitim öğretim yuvası içki içmek kesinlikle suçtur hadi haberi yapılmıyorda o okullar acaba disiplin kurulu diye bir kurulda ceza veriyormu onlara oda belli değil...
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla