Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.11.2009, 08:16   #113
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1355 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Recep Tayyip Erdoğan

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürk´te çok iyi bir hatipti, liderlerin olmazsa olmazlarındandır hitabet. Hitap edemesini bilmeyenler düşüncelerini nasıl anlatır. Sayın Erdoğan yapacaklarını, söylediklerini tek başına yapamaz, bu bir ekip işidir. Vaatler ekibe güvenilerek verilir. Atatürk´de bu devleti kurar iken yanında bulunan yardımcıları vardı. Rahmetli başkan Yazıcıoğlu hiç iktidara gelemedi, şimdi Sivas´ta BBP´li olanlar O hayatta iken oy bile vermediler. Madem bu kadar çok seviyorduk neden Sivas´tan sadece % 10 oy aldı sayın Yazıcıoğlu.
Muhsin yazıoğulu iyi bir insandı..tamam .. ben kendi adıma söyleyeyim sağlığında bbp ye oy vermediysem tabanının astığım astık çaldığım düdük felsefelerinden dolayı vermedim..

ikincisi hangi parti trübine oynamıyor ki metin...Türkiye'deki sorunlar akp zamanında gökten inme sorunlar değil..terör meselsine gelince türkiyede terör ne zaman bitti de akp zamanında çoğaldı..terörün şehir merkezlerine kaydığı dönemleri terörden saymıyorsan o başka tabii.