Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.11.2009, 22:22   #175
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2252 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ezana Çirkin Benzetme!

Alıntı:
can99 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bi dön geriye bak allah aşkına nasıl sakin bi şekilde ortalıgın karısmasına sebep olmıycak bir yorum yaptım ancak o yoruma bile hic okumadan saçma sapan yorumlar yazıldı.

kaç kere sordum cevap gelmedi. birde sana soruyorum 50 ser metre arayla varolan camilerin hoparlör seslerinin asırı olmasının anlamı varmı herkes yakınındaki camiden gelen ezan sesini duyabilir. seslerin karışmasındansa merkezi sistem okunamazmı. okunamaz diyenler oldu ayrı ayrı daha hoş oluyormuş. bu şekilde olursa müslümanlık seviyenizde düşme mi olur, vatanmı bölünür bayrak mı iner?

bugün dinledigimiz tek şey buydu ezan susmaz vatan bölünmez bayrak inmez.

Ezan çoğu yerde merkezi sistemle okunuyor zaten.Bir yerde cami varsa orada ezan okunur.Merkezi sistem yok diye o camiden ezan sedası yükselemezmi?Camiler ibadet yerleri ve ibadete çağrıda ezanla oluyor bu çağrının ibadet olacak her yerden ayrı ayrı olması kötü bir şey değil..Cem evlerine toplanmak için bir cağrı olsa bizde aynı şekilde bu nasıl olur merkezi olsun değilse sesi kısılsın herkes takvimine baksın desek hoş olurmu?Bu konuda samimi cevap verirsen sevinirim...
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla