Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.11.2009, 12:33   #162
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***

bak urum içi kardeşim arka sayfaya yazdım galiba okumadınız yada bayan diye önemsemediniz bu bir ülkücülükte değil her partide iyiside çıkar kötüsüde ak parti çok ak hiç yamuk yokmu chp çokmu temiz diğer pariler adını getirmedim şimdi onlarda hiç yokmu azanı kuduranı ha
ben size yazdım ülkücülüğün arkasına sığınıp pislik yapan bi kaç çapulcu madem bu kadar yakınızdaydı nede derneğe gidip ihbarda bulunmadınız bak ben tanıştım bisiyle attırdım diyorum sizde gördüğünüz zaman en yakın derneğe başvurun hemen atarlar çünkü onlar aslında ülkücü değil sadece desinlere gelip üye oluyor sonra yemediği nane kalmıyor ileri git diyenede ben ülkücüyüm kimse bana bişiy yapamaz yok yaa ülkücünün işi gücü yok senin yaptığın haksızlığın peşine koşacak yok öyle yağma herkes yerini bilmeli sen yakınsan istanbul içindeysen buyur üsküdar yada levent ülkü ocağı teşkilatına ülkücülük nasılmış görürsünüz uzaktaysanızda sorun değil misafir hanelerimiz var seni güzel bir ağırlar arkadaşlarımız o zaman belki bizim hakkımızda bir nebzede olsa fikrin değişir.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır