FISTIKLI KADAYIF SARMA
Malzeme :
* 250 gr.tel kadayıf
* 2 çorba k.tereyağı
* 1 kase çekilmiş antep fıstığı
şerbeti için:
* 3 su b.şeker(çaktırmasan olmaz sanki rallim abi )
* 2 su b.su
Hazırlanışı :
Kadayıfların üzerine erimiş tereyağını dökerek iyice harmanlayın. Daha sonra kadayıfdan elinizle
bir parça alıp açın.İçine ceviz parçaları koyup sarma yapar gibi sarın.
Tepsiye margarin ve pekmez sürün bütün kadayıfları dizin
ve 180
derecede pişirin. Bu arada şerbeti kaynatıp ılıtın. Fırından çıkan tatlının üzerine ılık şerbeti döküp
şerbeti çekmesini bekleyin.

__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış!
|