Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.11.2009, 21:31   #285
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 718 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Urumçi kardeş;
Hayrettin'in futbolculuğu için söverken,kişiliği için övünürüm..
Doğan Ürgüp için belediyecilik konusunda üzülürken,insani yönünü severim.Bir insanı ya tam seversin,ya hiç sevmezsin diye bir kuralın varsa eleştirinde haklısın.Ama benim öyle bir kuralım yok.
Ayrıca tüm eleştirilerime bak.Hepsi günümüzdeki ocakcılara,bu ocakcıların sizler tarafından kabul edilmemesine ve ülkenin gerçek sahibi ülkücülermiş gibi davranılmasınadır.Her ülkücü bıçak çekere,yol keser dediğimi de hatırlamıyorum ama gördüğüm tüm ocakcıların bunu yaptıkalrını söyledim;yine tekrarlıyorum.
Bu ülkücüler sadece bizim tarafımızdan kabul edilmemezlik yapmıyorlarki daha önce de beyan ettim Türkeş'in de Bahçeli'nin de ülkücülerin nasılolacağına öyle olmayan eşkiyaların ülkücü olmadığına dair açıklamaları mevcud. Daha geçen gün 10 madde getirdi Bahçeli, Ülkü ocaklarında görevli olanlarında görevlerinden istifa etmeden partide görev alamayacaklarına dair bir tüzük değişikliği getirdi... Hah senin dediğin tarz ülkücü sayısı da azalmakta onlar medyanın seni tanıştırdığı ocakcılar malesef ben bir çok ocak gezdim iti çakalı gördüm evet, beği de gördüm ama iti çakalı adam etmekle uğraşırken saçını başını yoluyordu... Ayrıca örneklemende yanlış şu açıdan yanlış Yavuz Bülent Bakiler'in kişiliğiyle ve eserleriyle bağdaştırdığı görüş ülkücülük yani ayrılmaz bir bütünlüğü, ancak hayrettinin futboluyla kişiliği ayrışır. Yavuz Bülent Bakiler gibi ülkücülere saygı duyan insan Ülkücülerin Yavuz Bülent Bakiler'in kişiliğinden feyz almalar tavsiyesinde bulunabilir ancak ülkücüler şöyle böyle deyip en başta Yavuz Bülent Bakiler'i o şekilde tasnifleyip kırmaz

Ayrıca ülkücüler ülkenin sahibinin tüm türk milleti olduğu inancıyla hareket etmiştir. hatırlatırım 80 öncesi silahlı devrimlerle yönetimi değiştirmek ve elde etmek peşinde koşanlarla karşı Türk Milleti hiçbir siyasi düşünce sahip olmadan sahip çıkabilsin diye, İslam muzafferliği ve Türk İçtimai Kimliği altında her fert olarak devletin ve vatanın sahibidir düşüncesiyle ülkücülerin haraket ettiklerini...

------------

Muhalli arkadaşım aramızdan ayrılman bizi üzer. Düşüncelerine önem verdiğim ve yazdığın satırları okumaktan hoşlandığım bir arkadaşımsın.. Forumda düşüncelerini paylaşmaya devam edeceğine olan inançımdan ötürü Şimdiden Teşekkürler...