Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.11.2009, 15:19   #163
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5521 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Acaba aldatıyormu :D:D

Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?
Aldatan erkeğin’ portresi
• ‘Dipteyim’, ‘sondayım’, ‘depresyondayım’ diye ortalarda dolaşan sevgiliniz, bir gün kalkıp
"Yaşamak ne güzel şey be kardeşim" diye iç çekerse.
• İş hayatında birdenbire yükselir,
"Sana neler alacağım sevgilim" bak bu daha başlangıç deyiverirse.
• Cep telefonuna her mesaj gelişinde
‘Turkcell Bilgi Hattı maç skoru yolluyor, yeter artık’ diye şikayet ediyorsa.
• Telefon defterindeki erkek arkadaş numaralarında garip bir artış gözleniyorsa.
• Size zırt pırt sarılıp ‘Aman da ne şekermiş’ gibi baba şefkati göteriyorsa.
• Ona neredesin diye sorduğunuzda
"Jandarma mısın kardeşim" diyerek sizi azarlar ve işi kavgaya kadar götürürse.
• Akşam eve geç geldiğinde "Bıktım bu toplantılardan artık" diyerek oflayıp pufluyor,
"Gel seninle şöyle başbaşa bir tatile çıkalım haftaya" diyor ve asla o tatil programı bir türlü gerçekleşemiyorsa.
• Sürekli sizin onu aldattığınızdan paranoyaklık derecesinde şüpheleniyor ve sizin ona sormanız gereken
soruları tüm incelikleriyle o size soruyorsa.

• Araba küllüklerinde ‘More’, ‘Eve’, ‘Captain Black’ gibi kullanmadığı uzun keyif sigarası izmaritleri varsa.
• Kredi kartı ekstrelerinde en çok Marks and Spencer’dan yapılmış alışveriş harcamaları gözüküyorsa.

Beni kaybetmeyi göze alani, ben kazanmak icin ugrasmam.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]