Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.11.2009, 20:26   #1126
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 718 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Ben televizyonda izledim bu açılım safsatasını da ucu açık hala içerisinde ne olduğunu anlayamadım, sevgili akplilerde anlatmaktan ziyade kendilerine yaftalanan şeyleri de açıklamaktan ziyade muhalefete saldırdı...

Mesela en basiti bizim bu forumda çözdüğümüz bir şey vardı uzun süredir servis edilmediğinden anlıyorum bunu da. Neydi o Öcalan'ın Asılmasını Erteleme(dikkat edin reddetme değil onu mecliste akplilerinde bulunduğu ve MHP'nin asılsın reyini belirttiği başka bir gündemde olduğunu hatırlatırım) protokolünü servis etmişler. Ne diyormuş o protokol"eğer bu erteleme PKK lehine propaganda olarak kullanılırsa ve PKK eylemleri artış gösterilirse derhal bitirile ve APO idam edile". Demekki kimden taviz vermesi isteniyormuş pkk'dan neyse zaten bu maddeyi de MHP zorla koydurtmuştu tüü kakadır ondan. Kendi ağızlarıyla düşüyorlar yanılgıya anlayacağınız.

Neyse kötü Baykal bile 2002 yılında yani MHP koalisyon ortağıyken yani tek başına iktidar dahi değilken bir sene boyunca 6 şehit verdiğimizi, ancak şu açılım safsataları çıktığından beri sadece 3.5 ayda bunun 4 katı şehit uğurladığımızı farketmiş söylüyor. Demekki terörle mücadelede bu hükümet yetersiz.

Ee terörle mücadele edeceğim diye etnik bir kimliği ulus ya da millet haline getiren yani marksist materyalist dış mihraklı bir hareketi etnik kimlik unsurlarının tamamına maal eden ve neticede daha başka isteklerine düşünsel konjonktürde değil de ırsı konjonktürde taban oluşturmasına vesile olacak bir yaklaşımı sergileyen hükümete en büyük tenkit ve uyarı ona oy verenler tarafından gelmeli, en azından ben oy vermedim vicdanım rahat. Oy verenler tepkilerini göstermeli vicdanlarını rahatlatmak için yoksa bundan 100 yıl önce bazı oluşumları destekleyenlerin o oluşumların Osmanlı'yı dağılmaya götürmesinde olduğu gibi vicdan azaplarıyla başbaşa kalıcaklardır...

Saygıyla ve sevgiyle herkesi selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun ve Türk Milleti'ni korusun...