Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.11.2009, 18:53   #46
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2229 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Açılışa Davet

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Alakası Şu En azından Mecliste temsil eden biri olurdu ayrıca Eğer Ölmeseydi Doğan Ürdübe yardımcı olurdu Son konuşmasındada Söylediği gibi Sivas mitinginde bu yüzden söyledim Düşünsenize Akpartiden olsa Dha Çok para alırdı Chp den olsa yine alırdı,mhp den olsa ona göre para alırdı İnanın dtp bile olsa yine para alırdı mecliste olması etkiliyor ayrıca iktidar partisi olması İmkanlar büyüyor Bütçe kısıtlı İmkanları sınırlıyor Sami aydın gibi olmuyor birde belediye tecrübesi olmazsa tamamen pasif oldu Ama bu bir gerçek Sivasın seçimlerde seçmesinden Muhsin yazıcıoğlunun kazada ölmesi yüzünden Yıllardır Göstermediği öldükten sonra vefa borcuydu Biraz duygusal davrandı o gün anladım böyle olacağını Fazla beklenti içinde olmadım gerçekleri biliyordum.
Artı şehit lider muhsin yazıcıoğlu mitingde eğer seçimi kazanırsak ben gelirim halkın içinde gezer halka sorarım bir memnuniyetsizlik duyarsam bunun hesabını sorarım demişti.Yani rahmetli başkan alacağı belediyeleri sürekli kontrol edecek çalışmalara bakacaktı ama kısmet değilmiş.Muhsin Yazıcıoğlu hakka yürüdükten sonra onunda üzüntüsüyle birlikte büyük bir boşluk oluştu ve belediyelere gereken kontroller yapılmadı.
Her ne kadar aynı saftada olsam kavşak için açılış yapılmasını doğru bulmuyorum.3 tane lamba koyup biraz genişletmek önemli bir iş değil.Ve inanıyorum ki rahmetli başkan yaşasa idi böyle basit kavşak açılışını onaylamazdı....
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla