Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.11.2009, 19:40   #1152
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4547 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Terörün biteceğine nasıl inanıyorsunki sen pkkyı tüm kürt kökenlilere mal et, bunu bir de kürt kökenli vatandaşlarımıza yönelik bir açılımla sonlandıracağını öngör, demezler mi adama yarın bir gün bu marksist materyalist amerika/israil uşakları dağa çıkacakları zaman daha büyük bir destek alacaktır bunu öngörmezler mi? Ama Amerika projesiyle öngörülür bilinir lakin uygulanması gerekir. Allah sizlere akıl fikir ihsan eylesin, Amin...
Ayırım yapan sen ve senin gibiler. Kürde kürt olduuğunu söylemenin neresi ayrımcılık, neresi ırkçılık. Sen türk olduğunu gögsünü gere gere söyle, dilini konuş, yaz, oku. Diğerine gelince yasak koy. Asimile etmeye çalış, her sabah mensubu olmadığı bir ırktan geliyorsun diye yalan söylettir ve ırkçı olma. Geçeceksin bunları, bu zamana kadar yapılanlar ve senin savundukların ırkçılıktır. Ben türküm, türk olmayı kendim seçmedim. Kürtler de kendileri kürt olmak istedikleri için kürt olmadılar. Kürt olmak suç değildir, bu ülke demokratik bir ülkedir (!) ve bu ülkede herkes istediği dili konuşur, konuşmalıdır, örf ve adetlerini yaşamalıdır. Türkiye bir irkin egemenliğinde bir ülke değildir. Türkiye değişik etnik kökenlere mensup, değişik dinleri içinde barındıran bir ülkedir ve herkes aynı eşit haklara sahip olmalıdır.